KA i Halmstad - Michael Bengtsson

                                             Mer än fyrtio års erfarenhet av byggnation och förvaltning,
                                            en stabil grund att stå på som kontrollansvarig

Hela min yrkesverksamma tid har jag arbetat inom byggsektorn. Från grunden som betongarbetare/armerare till KTH-byggnadsingenjör och genom det skapat ett gediget kunnande. Det innehåller allt från att bygga villor, höghus, glidformsgjutning till broar och vägar. Efter ett antal år med egen byggverksamhet fick jag förmånen att sadla om.

Under en period var fastighetsförvaltning min stora uppgift i kommunala fastighetsbolag. I uppgiften ingick upphandling och kontroll av entreprenörer. Med denna kunskap i bagaget valde jag, efter 15 år inom förvaltningen, att gå vidare som egen certifierad kontrollansvarig. Så 2012 föddes företaget Kontrollansvarig i Halmstad AB där jag bedriver en verksamhet som jag trivs med.
Med 40 års erfarenhet inom byggsektorn ser jag mig ha den erfarenhet som behövs för rollen som kontrollansvarig. Som kontrollansvarig (KA) är det min uppgift att hjälpa Dig som byggherre inför den stora utmaning det är att bygga till, bygga nytt eller renovera. Kontakten med byggnadskontoren och entreprenörer är inte alltid den enklaste och där är KA en trygg hjälp att ha vid sin sida. Som KA följer jag Dig från början till slut och ser till att allting blir rätt.